SMART GIZCOUNT

Bodite SMART in uporabite kodo za popust, ki vam najbolj ustreza.

Pri Gizmanii lahko uporabite eno od štirih kod za popust. Pomembna beseda je "ena". Pri posameznem naročilu lahko uporabite le eno kodo za popust. Od vas pa je odvisno, kaj boste z njo storili. Ne pozabite, da kod popustov ne morete kombinirati.

En primer za vse:

Vaše naročilo je sestavljeno iz petih izdelkov. Dva izdelka iz postavke 1), en izdelek iz postavke 2) in dva izdelka zunaj postavk 1) in 2). Kateri kupon za popust boste uporabili? To morate ugotoviti sami. Vsako naročilo je drugačno, zato bo tudi koda za popust, ki bo z vašega vidika najugodnejša, drugačna. BE SMART!

1. G-Code - 20 %

Promo

Želite kupiti komponente za skiro freestyle? Odlično! Za vas smo pripravili izbor vrhunskih komponent svetovnih proizvajalcev z 20% popustom. Popust 20 % velja za izdelke, označene s kodo GCODE20. Zato ne oklevajte, vnesite kodo GCODE20 in si zagotovite 20-odstotni popust!

Upoštevajte: izdelki, vključeni v promocijsko akcijo G-code / Take Action with Rotation, se rotirajo in spreminjajo vsaj enkrat na mesec.

Pravila kampaně

2. Kolaboracija David Šenkýř X UrbanArtt - 10 %

Promo

Želite dobiti 10 % popusta na izdelke UrbanArtt (razen skirojev custom)? Sledite @david_senkyr na instagramu in pridobite njegovo kodo za popust. Izdelki UrbanArtt so na voljo tukaj

3. Kode za popust podjetja Rider - 10 %      

Promo

Želite 10 % popusta na celotno naročilo? Vpišite eno od kod za popuste. Kako dobim kodo? Pojdite na Google in vtipkajte "gizmania rider discount code" ali sledite instagramu teh kolesarjev: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini                                    

4. Darilni boni

Promo

Ste dobili darilni bon in ga želite uporabiti? Ni problema. Tako kot pri kodah za popust podjetja Rider tudi pri uveljavljanju darilnega bona velja za celotno naročilo.