SMART GIZCOUNT

Bodite SMART in uporabite kodo za popust, ki vam najbolj ustreza.

Pri Gizmanii lahko uporabite eno od štirih kod za popust. Pomembna beseda je "ena". Pri posameznem naročilu lahko uporabite le eno kodo za popust. Od vas pa je odvisno, kaj boste z njo storili. Ne pozabite, da kod popustov ne morete kombinirati.

En primer za vse:

Vaše naročilo je sestavljeno iz petih izdelkov. Dva izdelka iz postavke 1), en izdelek iz postavke 2) in dva izdelka zunaj postavk 1) in 2). Kateri kupon za popust boste uporabili? To morate ugotoviti sami. Vsako naročilo je drugačno, zato bo tudi koda za popust, ki bo z vašega vidika najugodnejša, drugačna. BE SMART!

1. May of Street - 20 %

Promo

Želite kupiti street desko, street krmilo ali street skiro? Vpišite kodo za popust STREET20 in prejmite 20-odstotni popust na izdelke, navedene na naslednjih povezavah:      

Street deske

Street krmila

Street skiroji

2. Kolaboracija Richard Zelinka X Ethic - 15 %

Promo

Želite dobiti 15 % popusta na izdelke Ethic (razen skirojev custom)? Sledite @risazelinka na instagramu in pridobite njegovo kodo za popust. Izdelki Ethic so na voljo tukaj

3. Kode za popust podjetja Rider - 10 %      

Promo

Želite 10 % popusta na celotno naročilo? Vpišite eno od kod za popuste. Kako dobim kodo? Pojdite na Google in vtipkajte "gizmania rider discount code" ali sledite instagramu teh kolesarjev: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini                                    

4. Darilni boni

Promo

Ste dobili darilni bon in ga želite uporabiti? Ni problema. Tako kot pri kodah za popust podjetja Rider tudi pri uveljavljanju darilnega bona velja za celotno naročilo.